Tags

, , , , ,

Askepot er flyttet ind og danser en blanding af russik kosakdans, flamengo og ballet.

Askepot er flyttet ind og danser en blanding af russik kosakdans, flamengo og ballet.


Vejret er såmænd godt nok. Solen kommer frem og i læ kan der godt være op til 20 grader. Men det blæser og i de utætte og flisebelagte huse bliver det hurtig koldt. På altanerne flyver stole og lette ting omkring og palmer og træer bøjer sig dybt for vinden. Straks man kommer lidt ned af bjerget til havet er det lunt og lækkert. Det skyldes at det blæser fra land, det kolde Sibirien.
Dagene er fuldt belagt med pasning af baby, skolepige og almindelig husgerning. Det er ikke til at forstå, at dagene kan forsvinde på den måde. Men det trætter og der er ikke overskud til interessante projekter når aftenen kommer. De voksne dumper ned i sofaen og kigger tv, inden de går i seng og håber på en nats søvn. Det er lille Elton herre over. Men han er flink og kan finde på at sove op til 4 timer på en nat. Og det er sjældent, at han virkelig er vred eller ked.
Det lykkedes mig at fare en smule vild i dag på en spadseretur. det var skønt. Jeg troede, at jeg kendte alle stier rundt om de nærmeste bjergknolde, men det gjorde jeg ikke. Det er meget vanskeligt at komme rundt fordi de dyb kløfter, de høje bjergmasiver, der pludselig rejser sig, gør det umuligt at gå på tværs. Man må konstant gå op og ned for at komme til sit bestemmelsessted og det kan være langt.
Således har der heller ikke været overskud til at læse interessante bøger endnu. Kort og godt intet nyt fra Syd Fronten udover at her går det godt.