Tags

, , , ,

Det er genialt. Ikke noget med at gå på et støvet museum. NIX! Vi cykler ud og ser på tingene.


Er det ikke bare smart? Brøndby og Hvidovre Kommune har tilsammen lavet sig et Forstadsmuseum. Ikke en bygning hvor man går ind og er gamle stenalderøkser. Nej! Nogle museumsfolk har et arkiv og et sted hvor de samler det der skal samles og så går de ud i verden og formidler deres viden om vores lokalområde. Det er da genialt.
På en fyraftens cykeltur var vi små 30 mennesker som cyklede lige i måsen på en herlig museumsdame med højtaler på maven og som gjorde stop når hun skulle fortælle, hvad det var vi så og oplevede. I dag for at give os et indtryk af de grønne områder. Både dem der er blevet bevaret og dem der ikke blev. Om Rebæk Sø som engang var en grusgrav. Om Holmegården, hvis hovedbygning ligger der endnu og hvor ejeren havde en stor park, hvor han eksperimenterede med det han senere skabte som Frederiksberg Have og Søndermarken.
Vi sluttede på Vestvolden og var en tur i krudtmagasinerne. Hun havde nøglen i lommen og en god bekendt som havde øl og sodavand i bagagerummet. herlig oplevelse.

jeg forstår ikke, at nogen endnu ikke har fået en god ide til anvendelse af disse utroligt spændende gamle anlæg og bygninger.


Meget er nået i dag af praktisk tilbagevenden til virkeligheden og indtagelse af egen bolig. Morgentræning, masser af telefonopkald og forsøg på at klare løse ender. Trætheden er endnu overvældende og jeg må tørne ind om et øjeblik og håbe på endnu en lang nats søvn. I morgen er der atter en dag og to do listen er lang.

Reklamer