Tags

, , , , , , , ,

I Valbyparken går der lamaer. Angiveligt passer de på fårene?


Onsdags vandretur gik ud på Tippen i Valbyparken. Københavnernes gamle losseplads. Her er nu vildt og frodigt og endnu ikke anlagt en golfbane. Lad os håbe, at denne noget sikkert forurede natur, forbliver vild natur mange år endnu. Thi her er herligt at spadsere en sommeraften, også på de kølige dage med udsigt til lorterenden og indsøer. Her trives får og lamaer i forening. En medspadserende fortalte, at Lamaerne opfører sig som fårenes vogtere og det er godt at vide.
Turen gik videre til Rosenhaven, hvor roserne i øjeblikket folder sig ud i al deres pragt. Desværre dufter moderne roser ikke mere, men de gammeldags sender liflige dufte af den sarteste art ud mellem lavendlerne og øjet frydes.
der er for resten rosenkåring den 6. august mellem kl. 11-16 og et fint program. WWW.KK.dk/valbyparken. Med masser af legeaktiviteter for børn og glem nu ikke at kigge indenfor i temahaverne.
Elton har optaget min tid, siden sidst og det har været hyggeligt. Desværre er der også bøvl med printer og fotomekanismen i telefonen. Den slags er ved at drive mig til vandvid og jeg kan ikke lade være, at synes jeg er alt for afhængig af alt det digitale isenkram. Men hvordan melder man sig ud af det?
Det giver ikke mindst stof til eftertanke, at læse Imran Rashid`s bog SLUK, kunsten at overleve i en digital verden. Det er en fantastisk bog, som kan anbefales til alle som er blot det mindste interesseret i hvad vores digitale liv og fremtid får af betydning for menneskehjernens udvikling/påvirkning og vores adfærd. Mange mennesker er allerede digitalt afhængige og vor tids junkier på evig jagt efter den næste dosis lykkehormon. Ligeglade med stress, søvnbesvær, koncentrationsbesvær og nedsat evne til nærvær og empati.
Forklaringer på vold mod skolelærer og mange andre aktuelle begivenheder, skal måske netop findes i nogle af disse påvirkninger.
Læs bogen før det er for sent. Og talt med dit barn og dine teenager, hvis du selv kan få viklet hovedet ud af facebook eller lignende tidsrøvere.

Reklamer