Tags

, , , ,

Jørgen Fogh Rasmussen og hans Gunhild brygger langt mere end god øl. De kan tage livtag med de største, sjoveste skønneste udfordringer.


Sjældent har jeg grinet så meget i forbindelse med prøvesmagning af øl og det var ikke fordi jeg fik ret meget. Under et glas. Men Gunhild og Jørgen Fog Rasmussen laver for det første skøn og velsmagende øl. For det andet maler Gunhild de skønneste etiketter til flaskerne, men sjovest og alvorligst af alt, er det der står på nogle af flaskerne så morsomt og dybt alvorlig, at jeg både måtte grine og tage hatten af for parret. Fra nu af vil mine foretrukne øl være Hornbeer alene af den grund, at de er brygget med mere end en omtanke.
Hør bare om øllen GRISK:
“den er brygget til ære for den finansielle sektor, der med udsædvanlig høj moral varetager en vigtig funktion i samfundet. I den sektor lever man helt op til det gamle ordsprog: “Det ingen ser, har ingen ondt af”. Når ordentlige mennesker betror banken deres opsparing, så bliver den “forvaltet” med “rette omhu”, så banken tjener sikre penge. det er ikke sikkert der bliver ret meget tilbage til kunden. Når banken er blevet lidt for “risikovillig” og den kører fast og skal reddes af de danske skatteydere, så modtager direktørerne “gyldne håndtryk” for deres seriøse indsats! En masse mennesker står tilbage med store tab. Men det er ikke kun ved de store bankkrak, at ordentlige mennesker bliver snydt. Når banken “rådgiver”, så kan du være helt sikker på, at det er med udgangspunkt i, at banken skal tjene penge. Banken har simpelthen en anden dagsorden end den officielle. Danmark indtager en flot førsteplads når det gælder befolkningens tillid til hinanden – til naboen, til de offentlige institutioner og, ja, til den finansielle sektor. Det er en tillid som er værdifuld i et velfærdssamfund. Uden den tillid vil alting blive mere besværligt med mere kontrol. Ja, det ville formentlig koste vores førsteplads som “Verdens lykkeligste folk”. Så det er bare så ærgerligt, at der er en vigtig sektor med en helt anden moral og dagsorden. med Hornbeer grisk vil vi gerne være med til at sætte fokus på moral-modsat griskhed. Hvis denne øl kan være med til at flere mennesker stiller krav til deres bank om redelighed, så har vi nået vores mål.”