Tags

,

Der sælges billetter på Termatalia i A Ourense. En stor messe for rejer til wellnesverdenen.


Skønt Handi Tours måske ligger lidt i udkanten af dette marked, så følges det vedkommende, at drøfte med de mange udbydere, hvad handicappede kan have brug for. Denne teminale verden fyldt med lindrende, rensende og helbredende vand går ligesom på to ben. Det ene er psykologisk velvære, det andet er den medicinske og mere fysiske opfattelse af, at vand kan helbrede. Det kan den måske også hvis man ror på mirakler.
Jeg har taget rollen som køber og stiller krav og forsøger at forklare, at handicappede har brug for ferie og afslapning. AT man få lige fod med andre har adgang til kulturelleoplevelser. Gerne vil se og færdes i de mange smukke landskaber, som vi andre har mulighed for. At spændende og lækker mad, listige restaurationer og barer med og uden vand har interesse. Aktiviteter for børn og meget mere.
Mange mener de kan opfylde alle krav, men når man går dem på klingen ved de færreste hvad de taler om – her føles det som jeg taler en god sag og – jeg får forklaret hvad der kræves af liftbus/bil. Badeværelser og adgang til balkon. Lidt for at kunne benytte de helbred dene bade og få glæde af en eventuel fysioterapi. Udbyderne vil så gerne og får mange gode ideer til hvad de mangler. Til gengæld fandt en udbyder ud af, at hun vil forsøge at lave en tur rundt for at se de smukke Cameliablomster i parker og haver i Galicien, besøg på vingårde og lækker mad. Hun har hjulpet to kørestolsbrugere til at gennemføre en del af Caminioen. Så det må hun gerne fortsætte med. her er så grønt og uendelig smukt. Fyldt med historiske små byer, landskaber og skove. En anden fik den ide, at man kunne lave en tur langs kysten og at se de mange flotte og gamle fyrretårne. Argentina, som jeg sidder ved siden af er vild for at komme ind i kampen og har bedt deres rejsepræsident besøge mig på. Så vidt jeg nu forstår finder denne messe sted hvert andet år, skiftevis i Spanien og Syd eller Mellem Amerika. En invitation til den kommende messe i Argentina, ville da være et godt udgangspunkt.

Reklamer