Tags

, , ,

Allan har virkelig givet den alt hvad den kan trække af kreativitet. Aldrig har jeg set så flotte græskar før.


Jeg bliver forvirret når det er fredag og jeg kan liste ud efter avisen på måtten og lige tage en time ekstra med sengelæsning. Jeg tror det er ferie og mindst søndag og så var det kun begyndelsen på en lang og skøn weekend. Det var fredag.
God veninde hentede mig og vi kørte til NV Bogcafe`. Her blev vi mødt af gamle kammerater, budt på morgenkaffe med brød og fik afleveret mine 5 kg. bøger. Gamle bekendtskaber blev genopfrisket, jeg blev helt rørt over, at være her igen og glad for, at de seje mennesker knokler med, at holde stedet kørende og den socialistiske fane højt. Hvor er det bare flot.

Her har mine unger og jeg tilbragt mangen en indsamlingsaften. Holdt et utal af møder og udfoldet et bredspektret politisk virke.


Efter venindefrokost skulle jeg lige se det nye indkøbscenter Kronen. Her stod seje, flotte Henrik Frederiksen og solgte sine bøger. Tjek ham på http://www.choicemanager.dk. Han har udstråling og energi og skønt jeg kun har læst omtale af hans bøger og af princip ikke længere køber bøger, men låner dem, så tror jeg de er læsværdige. Ham ville jeg bestemt gerne have som personlig træner. MUMS!
Nu var turen kommet til en tur til byen. Ikke at jeg havde lyst til Kulturnat. Jeg gider ikke stå i kø, men der er altid oplevelser at hente. Og vist var der så. Vinkunsten havde stillet et skilt ud på gaden om vinsmagning. Hvorfor ikke holde Happy Hour der? Det blev til en herlig samtale med en Sydafrikansk vinbonde, som lavede en skøn hvidvin – den vi smagte. Den vin smagte af mere og jeg vil tilbage. Butikken er værd at gæste. Her findes topvine, hvor der er tænkt over tingene.
Aftenen sluttede hos min sjæleven, er jeg lige ved at sige, Jørgen Waring. Igen og igen forundres jeg over, at vore veje har krydsedes over fælles bekendte og familie. Det er meget berigende og meget herligt at høre Jørgen fortælle. Allan havde lavet de mest kunstneriske græskar jeg nogensinde har oplevet og på Jørgens anbefaling sluttede aftenen med flæskesteg i Kanalcafe`en.
Nu er det sengetid.

Reklamer