Tags

, , , , , , ,

Efterårets farvepragt trøster en lille smule i det nuværende stormvejr.


Lidt skuffet over at gå glip af mit yngste barnebarns besøg, fik jeg på den anden side en helt masse praktisk fra hånden. Og jeg skal love for at der har været nok at gøre på hjemmekontoret.
En dyr regnfrakke som er gået i total opløsning skulle tilbage leveres og pengene returneres. Det er ikke så nemt som det lyder. En kontorstol som pludselig er ved at gå i flere dele på trods af en garanti på mindst 5 års holdbarhed. Igang med telefon og mail for at skaffe en reperatør. Ok betjening og en aftale kom istand. Lave en helve… ballade over et firma som på trods af anden aftale har trukket pånge på mit dankort og leveret en vare jeg skriftligt har frabedt mig. Det gik nogenlunde gelinde. Godt jeg gemmer mine mails og aftaler. PY ha! det kunne have kostet dyrt. Men det tager tid, derfor drog jeg fornøjet og tilfreds afsted fredag eftermiddag, efter veludført arbejde, til et jazz arrangement, som skulle vise sig at være helt i top. Harry Allen og hans Nordice Quartet leverede skøn, skøn musik.
Det var svært at falde ned igen og “høj” og glad gik vi et par stykker ud og fandt lidt aftensmad og fik et glas vin. Nu var jeg igen ved at hoste lungerne ud af kroppen. Stopper det aldrig. Egentlig har jeg det bedst udenfor og nød derfor en spadseretur gennem den indre by en fredag aften med gang i den. Et lille pi top på Hvids Vinbar endte med et herligt gensyn med gamle venner og kolleger. Det varmede helt ind i sjælen, at snakke med dem og fornøjet og glad i låget kunne turen nu gå til Hovedbanegården for at tage toget hjem. Her blev jeg dog vidner til en lille nedtur. To herdebrede betjente med en mand i håndjern. det er lige lovlig meget magtmisbrug i mine øjne, når betjentene skubber og brækker mandens håndled en ekstra omgang. Han gjorde ikke modstand. Det er i mine øjne magtmisbrug. ØV! Yderligere stødte jeg ind i skrigende indvandrepigers slagsmål i S toget og en tiltale af hinanden som selv mine øre havde svært ved at døje.
Ellers gik det godt fru Kammerherreinde.