Tags

, , , ,

Det er noget værre griseri, at snyde folk.


Kommunale kandidater kappes om at overbyde hinanden med løfter om bedre pleje til de ældre, modernisering af skoler, flere pædagoger og hvad de nu ellers har fundet på af såkaldte mærkesager. problemet er bare, at regeringen har lagt en jernring omkring kommunerne, så de er tvunget til at spare netop på velfærden til de gamle, børnene og dem der virkelig trænger.
Kan I huske at alderen for at kunne opnår efterløn og pension er blevet stærkt forhøjet. Folk skal arbejde længere, for at skaffe penge til ældreplejen. Men de penge er ikke blevet udbetalt til de ældre. Og på trods af at der er kommet mange flere ældre i kommunerne er beløbene til ældrepolitikken faldet markant. og det bliver den for resten ved med.
Lige i øjeblikket endda ekstra meget, fordi kommunen trues med bøder, hvis de kommer til at bruge mere end budgetteret. Af skræk for sådanne overskridelser, har kommunerne lavet selvcensur og sparet ekstra på kronerne.
Så hvis du har tænkt dig at sætte kryds ved en der går ind for forbedringer af pleje og pension, skal du måske lige spørge vedkommende en ekstra gang, hvorledes kandidaten har tænkt sig det skal gå for sig.
Jeg misunder bestemt ikke de kommunale kandidater deres kommende opgaver. mange er sikkert velmene, men det nytter jo ikke, at stå og love noget der ikke er hold i. Det vil kun være vand på mistilliden til politikere i al almindelighed. Udover at mene noget fornuftigt, skal der i kommunerne tages livtag med regeringens sparepolitik, ellers bliver der ikke flyttet et komma i den rigtige retning.
Og at blive hjemme i sofaen er en lige så dårlig ide.
Det er simpelthen ærgerligt, at de kommunale kandidater enten er så uvidende eller på det nærmeste usande i deres retorik, at det forekommer mig, at være tæt på brudte løfter og valgfusk, før vi er kommet i gang.