Tags

, , , ,

Verden er fuld af seje, skønne kvinder og jeg har mødt nogle af dem.


På en måde er det rart, på den anden side en anelse skræmmende. Flere måneder ind i 2018 er der lagt planer. Spændende ting kommer til at ske. Men nu er det også 10 år siden, jeg for alvor vendte lidt rundt på min tilværelse sidst. Og siger man ikke, at der sker noget epokegørende hvert 7. år? Måske er jeg blevet lidt langsomere i optrækket og tøver med beslutninger af den slags, som jeg ikke vil røbe endnu.
Samtidig sidder jeg og skal lave sådan lidt en sløjfe på året, der er gået. Det gør jeg gerne med en fotobog over årets begivenheder. Når jeg sætter billeder på, husker jeg meget bedre. Jeg er faktisk ikke helt tilfreds med det nye koncept og system som FotoSjov har lavet. Kunne meget bedre jonglere med deres gamle system, men det er en hyggelig beskæftigelse.
Og vanen tro diskuterer jeg med mig selv om julepynten skal op eller ej. Jeg tror noget af det kommer op for Mollys skyld. Ungerne synes fortsat december og jul er en herlig tid og det skal nydes. Når de sidste børnebørn bliver store, er den fornøjelse sikkert forbi. Det er ikke sikkert jeg kan tygge smør eller danse om juletræ, når oldebørnene engang kommer. Og naturligvis skal der gøres grundigt rent og pudses vinduer før pynten kommer frem. Det har jeg da fået ind med min egen barneske.
Af samme grund gik jeg tur med støvsugeren og gulvmoppen i formiddags, det er ganske dejligt bagefter. Og undervejs er det en hel omgang “leven” i nuet, som er så moderne. Efterfølgende har jeg gjort mig fortjent til både min kaffe og min frokost. Fin fornemmelse.
Aftenen sluttede med dans som blev ledet af en gæste Caler fra USA. Det var sjovt at lære et par helt nye danse. Både benene og de to hjernehalvdele fik lidt at arbejde med. Skulle nogen have lyst til at danse med, begynder vi at mangle de unge under 65 og rigtig mange mænd. Danseskolen ligger 5 min fra S stationen linie B mod Høje Taastrup. Giv endelig lyd, hvis I fristes.