Tags

, , , , ,

Sådan kan man jo også pynte sine stole, men hvad skal vi så sidde på?


Jeg ved ikke rigtig hvordan det går til, men der er op til flere ting jeg går udenom som katten om den varme grød. Kan ikke komme i gang, det gælder julekortene, skønt jeg ved, at skal de nå frem inden jul med PostNord, skulle de ud af vagten nu. Det er ikke kun prisen på frimærkerne der holder mig tilbage. For en gangs skyld er jeg også fortvivlet over hvad jeg skal skrive, udover de gode juleønsker. At beklage sig endnu engang over at verden og især DK er af lave, er der ingen grund til. At lyve om at jeg har det godt, når jeg er træt og afmægtig, bør jeg vel heller ikke. Vejret er der ingen grund til at bruge frimærker på. Glæden ved at glæde andre med en brevduehilsen, skal nok få overtaget, men det holder hårdt.
Der er nogle livtag der skal tages i forbindelse med rydningen af lejligheden. Her går jeg også udenom. Kan ikke tage mig sammen til at bede om hjælp til det tunge. Synes det er for dyrt og besværligt at købe sig fra det og på den måde går der endnu en dag eller to måske.
Jeg burde skrive en ordentlig kronik eller i det mindste et læserbrev til ministrene, ordførerne for partierne om den skrækkelige beslutning om at sætte stop for kvoteflygtninge og falder hen i mismod. Nytter det noget alt sammen.
Og så sætter jeg mig igen i sofaen og sluger kapitel efter kapitel af Hanne Vibeke Holst bog pesten. Den er så uhyggelig, gribende og afslørende og lige i øjet af hvorledes råddenskab, kriminalitet og magt plus penge styrer denne verden, om det så koster millioner af døde og endnu flere millioner menneskers lidelser. Hvis rigtig mange læser den bog, ville det måske alligevel nytte noget.
Fantastisk intet mindre.