Tags

,

I de næsten tomme gemakker.


Hvad sker der lige? Siden i går har over 400 været inde og kigge på bloggen? Hvor interessant er det lige at glo på nogle tomme stuer og høre et ældre kvindemenneske fortælle om tanker og opgaver i forbindelse med sit boligprojekt? I går var der over 260 der læsere. det er forunderligt.
Jeg er blevet klar over, at jo mere privat og personligt jeg skriver, jo flere følger med. Mine politiske standpunkter trækker faktisk mindst, skønt jeg selv synes de burde være de vigtigste. Som noget nyt kan jeg også se hvorfra læserne kommer. Altså hvilke lande de bor i. Ikke hvem de er. Der er naturligvis flest fra DK, men imponerende nok er der en del følgere fra den store verden.
Jeg tager det dog som et kompliment. Specielt da jeg ikke får negative kommentarer, men oftest kun søde og opmuntrende små beskedder.
Tilbage til boligprojektet, hvor jeg i dag fik mit første bump. Stod tidlig op fordi reolen skulle hentes til lakering kl. 8.00. Klokken 10 var der ikke kommet nogen. Efter en ringen frem og tilbage, blev det klart, at jeg var blevet brændt af og må vente til i eftermiddag. Med bange anelser gjorde jeg så ved samme lejlighed opmærksom på, overfor maleren, at det ikke kan nytte noget at male hullerne, der hvor hyllerne skal sidde til. jeg ejer ikke værktøj og hvis de skal bores ud påny – hullerne – kræver det præcisionsværkstøj. “Nej, nej” Det skal vi nok fixe bagefter, betroede maleren mig. Nu frygter jeg faktisk det værste.
Ellers er de sidste håndværkere taget i ed maler, gulvmand, betonskærer og elektriker lover alle, at det skal gå som en leg. Vi får håbe det allerbedste.
Efter en tur i Realdania By og Byg i aftes, blev jeg så opmuntret over dansk bygge og håndvækrsarbejde og de mange flotte huse der reddes. Udviklingsprojekter der sættes igang med henblik på at have førertrøjen på ind i fremtiden.
Det skal nok gå ellers spørg i Bolius.