Tags

, , , , , ,

Tv `et er arrangeret. Knækbrød smurt ..aftensmaden er hjemme.


Sent hjem, blot for at konstatere, at der ingen lys er i lejligheden. Famler mig gennem en stikende, støvet entre. Tisser i mørke på et beskidt toilet. Får hevet plastikken fra soveværelsesdøren og kryber i seng. Pu ha! Det føles som om jeg tidsnok kan få syn for sagen.
Vågner tidligt, men det er mørkt og for tidligt at se noget. Famler mig vej til støvsugeren og får i mørke taget det værste støv på badeværelsets gulv. Det knaser alle vegne og lugter af beton overalt. Her har ikke som lovet været håndværkere i går og hvorfor er strømmen ikke på? Elektrikeren var her jo. Beslutter mig for at vække ham kl. 8.30. “Ja, da, men han troede ikke jeg kom hjem før om en uge? Derfor ingen tilslutning til strøm?” Han kan ikke komme før mandag. SUK!
hvor har han fået den ide fra?
Hvor er de andre håndværkere. Hvorfor har de ikke arbejdet fredag? Jeg ved ikke, hvad jeg skal gøre? Finder til sidst nummeret på entreprenøren. “Jo, da. Håndværkerne er på vej, de skal blot lige lave det sidste”. Det sidste, det ligner meget, i mine øjne.
Jeg tager til træning. Aner ikke hvor jeg skal gøre af mig selv. Går bagefter på biblioteket og med en kop kaffe fra KVICKLY. strækker jeg den til Kl. 11.00. Går hjem og finde to mand i færd med et større arbejde. Tarveligt. Det larmer og det er lørdag. Stakkels de medbeboere, som ikke har et sted at gå hen.
Jeg går i gang med at ordne køkken bag et forhæng af plastik. Føj, hvor er det ulækkert. Alt skal ud. Støvsuges, vaskes og stilles på plads. Efter 6 timer er jeg næsten færdig.
Har flere gange forsøgt, at gøre elevatoren ren. Det er bare til grin. Et øjeblik efter grises der igen.
Endelig melder de klar, hvorefter jeg efterlyser det internet kabel de skulle passe på. Beklager, det kom de til at skære over. Rent ud sagt: “Fandens”. Ingen strøm ingen internet, intet Tv. Det skal være løgn.
Bedste går i gang og det lykkes med forlængerledninger og meget mere, at lege den lille elektriker og få gang i det digitale værksted. Nu er jeg sulten, men orker ikke at hente pizza. Knækbrød er også nok sundere. Vi tager tre styk med hengemt leverpostej og så er den aften reddet med udsigt til mit nye vue. Ikke dårligt. Faktisk.