Et sjovt sted på Alle`Gade og i baggråden gemmer sig terrasser og hemmelige haver. Gl. Hestestald og meget mere.


Skurekonen har fået hænder som sandpapir, men nu kan jeg færdes uden konstant, at mærke støvet knase under skosålerne og uden at alt hvad jeg rører ved, sender et guldnet pulver ned på gulvet, på tøjet på alt. Resten må komme lidt hen ad vejen. Køkkenet kan bruges, toilettet kan bruges også selvom alt hvad der foregår der sker i sterinlysets skær. I morgen kommer som sagt elektrikeren og giver mig lyset tilbage.
Nu drømmer jeg om, at kunne ligge på ryggen og strække mig ud med avisen. Jeg må finde på noget. Fik dog læst Carstens Jensens forrygende genmæle om hvorfor det ikke er muligt at forsvare højreekstremisternes mundtlige, skriftlige eller kunstneriske ytringsfrihed og samtidig give deres underlødige, hadske lort fingeren. Om at ytringsfriheden kun gælder visse grupper her i samfundet og bestemt ikke andre. Om hvorledes dobbelt moral og hykleri trives og har det godt. Om hvordan en minister kan begå lovbrud, medens andre ikke kan.
Det er godt vi har en som Carsten Jensen, der så klart og fint kan beskrive skæg for sig og snot for sig. Der findes heldigvis flere, men de har svært ved at komme til orde i de medier, som kun giver ytringsfriheden til de kritiske ryster af islamister, venstreorienterede, røde lejesvende og folk som mig. Selvom jeg slet ikke rigtig er noget mere, men blot synes at retfærdighed, god moral og en ligelig fordeling af velfærden og goderne er en langt bedre ide, end den måde tingene foregår på i øjeblikket.
Det bliver dejligt, at få plads indeni til at rumme andre oplevelser, end projektet og igen få lidt voksenskontakt. Jeg forstår bedre og bedre gamle mennesker, som er angste for, at man skal ændre på deres rutiner, flytte på deres ting. Jeg tror de med de få ressourcer de har tilbage med de sidste kræfter prøver at klare hverdagen. Det kan være totalt uoverskueligt at finde en man kan bede om hjælp når computeren ikke fungerer, når man ikke han hænge et billede op, stille det store fad op på øverste hylde og få sendt tæppet til rensning.

Reklamer