Tags

, , , , , ,

Hvis jeg ikke havde været her, ville jeg virkelig undre mig over, at det kan tage mere end en dag, at lave sådan et lille stykke gulv.


Hvis jeg ikke havde været her, ville jeg virkelig ikke kunne fatte, at det har taget mere end en arbejdsdag, at lave et stykke gulv, der i mine øjne ligner manglen på èt styks gulvbrædt.
Ak! ellers er dagen igen gået med seje træk op af bakke. Først kom gulvmanden som lovet og kiggede. Derefter kørte han igen for at hente materialer. Det havde de ellers sagt de gjorde i går, så de var klar til aktion her til morgen. Men måske godt det samme, for pludselig stod Vægspecialisten igen med to mand for at rette op på den blændede, men skæve dør. Min film var næsten ved at knække da de tog fat og afmonterede, det de havde larmet med hele lørdagen, hvor de faktisk havde lovet de ikke skulle lave larm. Nu skulle de forfra med noget af det igen. Chefen himself kom også, han er træt af mig og den type er svær at hamle op med, når man ikke er fagmand/kvinde.
Gulvmanden kom tilbage og begyndte sit arbejde. Det larmer også. Ikke helt så konstant, men, men…… Støvet fyger igen om ørene og det er sisifos arbejde, at gøre rent og undgå at dappe rundt og sætte spor alle vegne. Desuden lugter det brændt og grimt, når der skæres i træet.
Pludselig stod maleren der også. Han er blevet lovet at tingene er malerklare i morgentidlig klokken otte. Det er de så ikke lige. Støn! heldigvis kunne han som håndværker tale til de andre håndværkere, så de fattede det. Døren blev gjort færdig på reglementeret vis.
Jeg tog en pause og cyklede ud i regnen for, at hente nogle varer. Nu kommer en ulykke jo sjældent alene og for at det ikke skal være lyv, knækkede cykelnøglen i låsen. Heldigvis da jeg åbnede låsen, så der var ikke andet for, end at cykle direkte til cykelsmeden og bede ham sætte en ny lås på. Hvad bliver det næste? Hvad bliver det næste? Skønt jeg ikke drikker whisky, er det lige før, jeg stiller mig ved køkkenborden og forlange en on the rocks.