Tags

, , , , ,

Jazz eftermiddag i jazz cup med en dynamisk og fantastisk trommeslager.


I går fredag eftermiddag, var der intet jeg kunne foretage mig her, for at komme videre. Malerarbejdet skulle tørre inden næste lag smøres på og pudses til den endelige finale. Toiletgulvet var malet og jeg måtte ikke komme der før det var hærdet op. Det er sådan set i orden at gå på biblioteket også for at tisse, men at løbe der frem og tilbage i kulden? En god ven overtalte mig derfor til at møde op i Jazz Cup og nyde eftermiddagens koncert. Og hvilken herlig oplevelse. det er længe siden jeg har nydt en så dygtig trommeslager. Det blev en fornøjelse.
Det gjorde turen derind også. I over 10 dage har jeg ikke været borte fra hjemmet, sådan rigtig. Nu havde jeg nærmest følelsen af at være blevet løsladt og kunne tillade mig, at nyde friheden på turen til byen. Jeg fik virkelig en anelse om, hvad det vil sige, at komme ud for første gang i lang tid, enten man nu har været spærret inden med egen nøgle til døren eller ej. Det var dejligt.
Efterfølgende, mest for at trække tiden så jeg ikke skulle hjem og sidde på køkkenstigen og spise aftensmad, men også for at få tisset af, inden jeg skulle i seng, gik turen efterfølgende til et hyggeligt spisested som serverede vildsvin. Det smagte dejligt.
I dag har jeg også kunnet være borte fra hjemmet og gøre nyttearbejde. Vi har pakket 2000 breve for den lille organisation Verdens Børn, som jeg er medlem af og som bidrager til driften af adskillige børnehjem i Indien, Uganda, Bulgarien og Shri Lanka. Det var et godt job, næsten ligesom at vaske op i hånden. Man ser virkelig at en opgave løses og bliver færdig. det giver stor tilfredsstillelse og en lille smule ondt i ryggen.
I denne organisation løses alt arbejde frivilligt, arbejdet er gennemsigtigt og man ser hvilke børn pengene tilfalder, hvis man er fadder, bidrager til lægehjælp, medicin eller hvad det nu er. Så skulle du få lyst til at være med i flokken så kig engang på verdens Børns hjemmeside eller face book.