Tags

, , , , ,

Fandt et feriebillede og kan næsten ikke vente til sådan en stund igen opstår.


I forgårs toppede læsertallet på bloggen med 731 på en dag, nu er det faldet til det mere normale hverdagstal 65. Det er en utrolig forskel og jeg fatter ikke hvad der har fået antallet af læsere til at stige så voldsomt i mere end 2 uger. Men interessant har det bestemt været, at så mange har været inde og kigge med.
Her venter jeg fortsat på at dagligdagen skal indfinde sig. Desværre kommer det til at tage mindst 4-5 dage mere, før noget som helst kan komme på plads. Håndværkerne er ikke færdige og der hvor der ikke arbejdes, ligner det en slagmark. Det mest frustrerende er naturligvis, at jeg ikke kan foretage mig noget fornuftigt. Blot være her, støvsuge og vaske ned, hver dag. det føles virkelig tåbeligt. Men jeg har ikke fortrudt. Lyset strømmer ind i lejligheden og når engang vinduerne igen bliver pudsede, bliver det som at lukke foråret ind i stuerne. Til den tid skal der købes blå hyacinter og dufte lækkert.
Læser Tor Nørretranders bog Se Frem og bliver helt glad ved, at det er i orden med noget dagdrømmeri, som jeg kan forfalde til. Han taler om det slendrende sind. I det hele taget en meget spændende bog med masser af nye informationer, for mig. også svær at læse og forstå flere steder, dog er det rigtig dejligt at blive udfordret og sætte de små grå lidt i cirkulation. og så er bogen opmuntrende på den måde, at han siger vi ikke skal være bange, selvom det i øjeblikket føles som om alt går i opløsning: sandheden , samfundet og sjælefreden. Han trøster os med at en ny oplysningstid er på vej. Vi skal finde modet til at tænke selvstændigt og tænke på hinanden. Vi skal se frem