Tags

, , , , ,

de nybetrukne hynder er pakket ud. Om snart har jeg igen et hjem.


For sidste gang blev jeg – forhåbentlig – sendt hjemmefra, fordi gulvmanden skulle lakere gulve for sidste gang. Heldigvis var der fyraftenssang i Vartorv med journalist og radiovært Helle Solvang. Jeg skal i øvrigt love for at den dame kan synge. Det var en fornøjelse og meget interessant, at min stemme i aften kunne være med. Jeg bliver simpelthen glad i låget af den time, hvor skønne historier og anekdoter følger de kendte sange. Jeg er nu visiteret til talepædagog for at få min stemme igen, eller i det mindste, må jeg formode, bevare det der er tilbage. Den historie tager vi en anden gang.
Helle Solvang er en spændende kvinde og på lørdag kl. 14.00 er det værd at høre hendes udsendelse om Poul Dissing, som nu fylder 80 år. Og det er helt korrekt som hun fortalte, at da han begyndte at synge om en vovhund med fire poter eller en hest mor. Delte vandene sig i to grupper. dem for og dem der smed med stolene i lokalet og var ret imod. jeg hørte til den første gruppe, min far til den anden.
Helle Solvang holder syngegrupper ofte i Metronomen på Frederiksberg. Det tror jeg er værd at kigge nærmere på.
Efter aftensangen var det endnu for tidligt at komme hjem. Gulvet var ikke helt tørt. Så jeg fik lokket min ledsager ud at spise vegetar aftensmad. UHM! Det smagte godt og rødvinen beroligede nerverne. Det sidste er blevet en slem vane her om aftenen med det mulige resultat, at jeg sover forfærdeligt. Tankemylder. Eller også er det projektet og alle de udfordringer som har skullet overvindes. Nu mangler jeg blot reolen og få den samlet. Når mine hjælpere har klaret det, burde jeg igen kunne sove fortrindeligt.
Nu vil Tor Nørretranders og jeg i hvert fald gå i seng, det er en god sovepille.