Tags

, , , , ,

Så smukke og energiske de unge mennesker er.


Nu kommer min yngste og hans dejlige kæreste snart hjem fra et ½ års eventyr. De har set og oplevet så meget, at det næsten ikke er til at fatte. Det har været deres fælles dannelsesrejse og jeg er meget spændt på resultaterne af den store rejse. Og ikke mindst hvorledes de klarer at omstille sig til det grå og våde nord og arbejdet, som nok er spændende og udfordrende, men ikke helt så farverig som papegøjerne og næsehornsfuglene.
Jeg GLÆDER mig sådan til at stå i lufthavnen i aften og se dem komme ud og jeg er begyndt – nu mange timer, før tiden – at tjekke, at flyet ikke er forsinket. Der er købt ind til en lille madpakke, vinen lagt på køl og flagene rullet sammen. Nu varer det ikke så længe.
Ellers er dagen gået med, at hente ting i kælderen og få dem vasket af. Jeg har for mange møbler nu hvor der mangler en væg. Til gengæld er her lys og luft og det er virkelig skønt. Rensetøjet er hentet og jeg har revet mig og købt blå blomster. tror faktisk ikke helt de hører til årstiden, så måske holder de kun kort.
Reolen er kommet hjem og nu kan jeg næsten heller ikke vente med at få rejst den, så alle tingene kan komme på plads. Det er helt ubeskriveligt hvor meget den kan stå på en reol, når det kommer ned og skal stables på gulve og i alle hjørner.
Skønt jeg har skilt mig fra rigtig meget og ryddet op alle vegne, er der ikke tale om et minimalistisk hjem. Måske skal jeg fortsætte øvelsen og få trimmet alle de andre rum i også. Det er helt sikkert sandt, at jo mindre man omgiver sig med, so lettere bliver man i sindet. der bliver ligesom plads psykisk, når alt det døde skrammel ikke fylder.
Men kald mig bare Mads, hvis jeg ikke finder på nye anskaffelser hen ad vejen.