Tags

, , , ,

Hvis jeg har forstået det rigtigt bliver alle de blomster, der er lagt til prins Henrik flyttet til mindesmærket for de falde soldater ude på Kastellet. Det synes jeg er en fin ide.


Dagen begyndte fint nok med overraskende besøg af en af mine dejlige børn. Brunch med en god veninde, og så begyndte de skuffende indslag, at melde sig. Op til flere jo længere frem på formiddagen jeg kom. Og jeg er bange for at skønt jeg spiser kiwi om aftenen, så sover jeg nok ikke så godt, for tankemylder er virkelig svært at slukke for. Man burde kunne, måske skal jeg bare øve mig noget mere, thi det er jo rigtig nok, der er visse ting jeg ingen indflydelse har på. I den retning er jeg måske bare lidt højrøvet og tror, at jeg kan finde løsninger på al ting, bare jeg bliver ved at endevende hver en sten på stien. Nogen gange er det også dumt at vende alle de sten og bruge så mange kræfter, for af og til viser det sig jo, at ting løser sig helt af sig selv. Tænk, at jeg skal blive så gammel og endnu ikke kan finde ud af, at komme ud af mine bekymringsfix når de optræder. Oven i købet kan jeg finde på, at lade dem skygge for gode ting, der blander sig ind imellem. Dumt ØB.
Som eftermiddagen skred frem fik jeg fundet cyklen frem og i det smukkeste solskinsvejr cyklede jeg til byen og hentede en fin sofapude, som min helt egen syerske og designer havde lavet færdig til mig. Nu pynter den fint i sofaen og ved lejlighed skal jeg finde noget mere stof og have hende til at bruge sine kreative evner på flere puder. Det vil helt sikkert pynte. I et forsøg på at trøste mig selv, kunne jeg ikke lade være at stoppe ved fiskehandleren og købe årets første stenbider rogn. Det er virkelig kræs for harer og jeg kan næsten ikke vente på min aftensmad.