Tags

, , , ,

Til fyraftenssang i dag, kommenterede en af de få mænd som deltog: “Her myldrer med gråhårede kvinder.” Jeg kom til at grine for ja, det gør der.


Måske har nogen læst, at jeg kritiserede min første kontakt med Kommunikationscentret i Region H. Det var derfor med bange anelser, at jeg i dag drog af sted til mit første møde. Jeg undrer mig i øvrigt over, at lægge et Kommunikationscenter hvor klienterne skal møde frem, ofte dårligt gående, 20 minutters spadseretur fra en S station. Jeg kunne ifølge rejseplanen ikke komme med en bus til stedet. Nå! For midt vedkommende var det fint med en gåtur i solen, men mærkeligt.
Så blev jeg modtaget af logopæd Julie Bruun-Petersen. Fantastisk positivt. Omsorgsfuldt, super fagligt, dygtig på alle måder. Jeg fik aha oplevelser omkring mine stemmeudfordringer. Blev klogere, blev vejledt og følte mig tillidsfuld og meget kompetent behandlet. Stor gensidig respekt. Nu glæder jeg mig ligefrem til det kommende behandlingsforløb og hvor glad er jeg dog over, at der stadig findes sådanne venlige og dygtige sagsbehandlere og specialister i det ramponerede sunds- og socialvæsen. Tak og hurra.
Næste oplevelse hos en plastikkirurg hvor jeg skulle opereres i panden, var mindst lige så stor en oplevelse. God dag med håndtryk. Farvel på samme måde. Undervejs i hele forløbet guides jeg i hvad der sker. Da bedøvelsen finder sted, tager sygeplejersken min hånd. Jeg følte mig så godt behandlet. Det var lige før jeg ønskede, at jeg skulle komme tilbage og prøve det igen så rart var det. Måske burde man på recept tildeles lidt nusseri. Jeg tror det er godt for både sjæl og krop.
Dagen sluttede med fyraftenssang på Vartorv med Jesper Tejlgaard. Spændende og skønt at synge de danske sange. Jeg er virkelig vild med det og sad og følte mig så rig, fordi teksterne giver mig mindelser om ting og oplevelser som ingen ungdom i dag aner hvad er eller betyder. Det er faktisk synd for dem. Jeg derimod føler mig forfærdelig rig.
Tak for en dejlig dag.