Tags

, , ,

Lotte Agger leger med fotografi, stumper af gammelt papir, brugte plakater og gamle litografier.

Vågnede før fanden fik sko på med en lille træt og sur dreng i min seng. Han havde det ikke så godt, men blev heldigvis reddet af sin mor og kunne komme hjem og hygge sig og forhåbentlig blive frisk til den sidste vuggestuedag før pinseferien.

Så blev det ligesom lidt tomt. Og jeg kedede mig på en måde lidt. det er svært at gå fra 5. gear og fuld fart til punkt nul. Af og til kan det være svært at finde ud af om jeg keder mig eller blot lige skal tage en slapper. Det sidste har jeg ganske svært ved. I det mindste hvis ikke jeg har en god bog som fænger og giver lyst til fordybelse. Fik dog plantet lidt mynte i de ledige potter, vandet de tørstende planter og til slut stablet mig op på cyklen for at tage til Galleri Pi og se Lotte Aggers nyeste udstilling/fernisering. Ikke at jeg kender hende og heller ikke hendes far Poul Winkel Agger. Knud Agger derimod har jeg set dejlige billeder af. Mon de alle tre er i familie?

Min gode ven, som jeg delte fornøjelsen med, og jeg blev til slut sultne og endte på Tolbod Bodega. En historisk lomme med rimelig mad. Min sommerkylling med agurkesalat, var dog bestemt ikke som min mors og bedstemors. Stegt i en gryde, så benene faldt far hinanden, men saftig og fyldt med smag. Denne her var tør og pludselig var jeg bare helt færdig med mad. Dejligt at jeg kunne cykle mig fra lidt af oplevelsen i den lune aften.

Nu skal det blive luksus at have sin seng helt for sig selv og sove lige så længe jeg orker. Og måske snuppe morgenavisen og hoppe i seng igen. Glæder mig.

God nat.

 

 

Reklamer