Tags

, , , , ,

Uden cykelhjelm.

Jeg måtte grine flere gange når Perry Stenbäck introducerede sine sange og kommenterede sin musik. Ikke mindst da jeg så billedet for mig, af ham siddende ved sit trædeorgel (Jesuscyklen) med cykelhjelm og komponere en melodi. Hans orkester Dekadansorkestern oplevede jeg tirsdag aften i Kultur Huset i Vanløse. Det var virkelig en glimrende omgang fortolkning af dejlige viser, når de er bedst. Tjek orkesteret ud på http://www.perrystenback.com og smut til en koncert hvis din vej falder forbi. det vil du ikke fortryde.

Det var i det hele taget en god tirsdag aften. Jeg var inviteret til middag på fiske cafeen i Vanløse i anledning af en god venindes fødselsdag. Det var også hende som havde fundet frem til koncerten. Maden var rigelig og lækker. Der vil jeg gerne hen igen. Har forsøgt flere gange uden held. Der har altid været lukket når min vej faldt forbi. Herligt det lykkedes.

Får ting fra hånden hver dag og nærmer mig med spænding og forventning det nye kapitel i mit liv. Der bliver ved samme lejlighed ryddet lidt op hist og pist. Det er ikke så tosset, at skulle forflyttes en gang imellem. Det bliver sjovt at skulle “opdage” en helt ny verden. Uha! Jeg elsker i grunden når livet er uforudsigeligt og alt kan ske. Der sker nemlig altid noget dejligt og spændende så. Er også vild med at møde nye mennesker, er i mit S kan jeg mærke.

“Du farer også altid rundt og laver noget”, bliver der sagt. Ja. Det er den nye smarte metode til at holde sig FRISK, kan jeg læse i et nyt projekt for pensionister, der indebærer motion og ophold i naturen. Det kan kombineres. Socialt samvær og kulturelle oplevelser. Jeg kunne føje til, at god mad og et gals vin i ny og næ, ville være prikken.