Tags

, , , ,

Formiddagens smukke turudsigt.Havet på den ene side og vitsø gemmer sig på den anden side.

Vitsø er oprindelig en fjordarm med strandenge og havde direkte forbindelse til havet. det var en af de allerførste inddæmninger i Danmark og først i 2009 reetablerede man det store sammenhængende naturområde på 150 hektar og en ny stor sø. vejret var tørt og det var svært, at stoppe cyklen for omkring hvert hjørne åbnede sig endnu et postkort. Køerne gik med deres kalve og gæssene skræppede bag sivene.

Her fandt jeg også en helt speciel pumpemølle tækket med sig. Det har jeg aldrig set før.

Den gamle pumpemølle som er reddet far ganske forfald og som man håber på, at genrejse i sin fordums pragt med indsamlede midler.

Jeg havde rosensaksen i cykelkurven og fik med lidt møje skrabet efterårspynt sammen til en dejlig buket i det Lille Hus langt Ude på Landet. Nu kan Karen Blixen godt få lidt konkurrence.

Alt muligt samlet i en skøn efterårsbuket. Håber den klarer weekenden over.

Hjemme igen efter 3 timer på jernhesten med 6 forskellige desserttallerkner far et loppested på vejen – det er der nemlig ikke i huset. En flaske eddike med havtorn og lidt nedfaldsæbler til morgenmaden og en spegepølse af dådyr, kunne jeg hurtig sluge lidt frokost og klæde om.

Eftermiddagen bød nemlig på Pigehygge/kundedag på Uldgården i Bregninge. Først blev der serveret tapas, vin og most. det er præcis i disse dage folk valgfarter til pressen for at få most ud af alle æblerne.

Hjemmelavet tapas, goodiebag og lodtrækning.

Efterårets dametøj blev vist frem og dagen sluttede med lagkage og kaffe. jeg fik hils på flere indbyggere i byen. Mødte en sød nabo som jeg kan køre til dans med og fik rede på noget af familieskabet, byrådmedlemmer og andre spændende personer omkring hvor jeg bor.

En journalist fra politikken har henvendt sig på kommunens foranledning. Så måske bliver der et interview i avisen om nogen tid. Her er skam ikke spor kedeligt.