Tags

, , , , , ,

En halv robåd kan blive til den nydeligste siddeplads i haven.

12 timers søvn uden så meget som at vippe med et øjebryn kan gøre underværker. Frisk som en havørn vågende jeg således i morges og fik i en fart vasketøjet sat over. Det ligger nu her ved siden af mig vind- og soltørret og duftende dejligt.

Det blev en berigende dag. En sød kollega fra min ungdom dukkede pludselig op og viste sig at bo i Marstal. Vi snakkede løs om gamle fælles minder og bekendte og dermed var formiddagen blevet til eftermiddag. Det var så sjovt og berigende. Jeg måtte skynde mig i Brugsen og få handlet ind. Der skal være noget at leve af når de næste gæster træder over dørtærsklen om lidt.

Hjemme, havde jeg planer med forskellige huslige gøremål og en god bog. Men jeg nåede knap nok at få skoene af, før endnu en bekendt – helt ny – stod på trappestenen med termokanden fyldt med kaffe og en lækker kage og så gik snakken igen. Til sidst måtte vi dog rive os løs for at komme videre med dagens tekst. Nu havde jeg pludselig susende travlt. Men hvor har det været interessant, at snakke om fælle bekendte og oplevelser. Tale om ø-boer som jeg efterhånden kan begynde at huske og forstå den sammenhæng de indgår i her i lokalområdet og ikke mindst høre også deres historier. Min hobby: Mennesker, er til fulde blevet opfyldt i dag og jeg har fået inspiration og ideer til nogle kommende skriverier og måske møder.

Jeg føler mig fyldt på den gode måde og dybt taknemmelig for, at være så heldig, at søde mennesker gider snakke med mig. Jeg er forelsket i denne ø og fristes mere og mere af en tilværelse som jeg kunne se skitser til.