Tags

, , ,

Hvad skal de fattige fremover bo i? Og dem der kun er almindelige lønmodtagere og pensionister?

Der mangler mange boliger i Danmark. Boliger som er til at betale for almindelige lønmodtagere, pensionister og alle dem der er blevet gjort ufattelig fattige. Nu rives sunde og gode boliger ned takket være ghettoplanen og det vil skabe endnu et stort pres på behovet for såkaldte billige boliger. Regeringens ghettoplan har hele tiden gjort klart, at lejerne i det almeneboligbyggeri skal betale for den ghettoplan som angiveligt er et forsøg på, at forhindre flygtninge og indvandre i at bo rimeligt sammen med og sammen med os andre. Det er sygt og skørt.

Det der måske er endnu værre er at lejernes opsparing, som er sat hen til nødvendig renovering og vedligeholdelse af den almene boligmasse bruges til dette formål, at nedrive boliger. Det mest forfærdelige er, at der gemt i denne plan også ligger en fremtidig bombe under de almene boliger. Støtten til at bygge nye almene boliger fjernes og forringes. Lejernes opsparing tyvstjæles. udover at det vil betyde, at helt nødvendig renovering og vedligeholdelse – skimmelsvamp, byggeskader, nye tage, vinduer, varmeanlæg, moderne energi – vil være umulig. Boligmanglen vil stige, private udlejere vil få kronede dage.

Underligt at der ikke tales om ghettoplaner i whiskybæltet og lignende steder. Mon man vil omdanne de store villaer til boliger for de mange mennesker der bliver boligløse, eller hvis lejligheder nu stiger til en pris de ikke længere kan betale?

Jeg er så fnysende arrig og opfatter, at der næsten hver eneste dag sker offentlige overgreb på helt uskyldige mennesker. At samfundet faktisk er ved at blive et parallelsamfund. Ikke på grund af flygtninge og indvandres placering i den nuværende boligmasse, men fordi de rige daglige bliver rigere og isolerer sig i deres ghettoer og cirkler. Snyder og bedrager og stjæler vore surt sammensparede skillinger takket være en ultraliberal regering, godt støttet af et socialtdemokrati, som burde skifte navn. Det er hverken socialt eller demokratisk.