Tags

, , ,

Det er 2. gang jeg høre skøn musik i SAMKA.

Er der ikke nogen der kan donere tæpper til SAMKA, så man kan holde ud at sidde derned i bunden af skibet og holde ud at høre den lækre musik. Første gang jeg var der, måtte vi forlade koncerten fuldstændig blåfrosne. På trods af, at jeg havde taget lange underbukser og skibukser udenpå, var jeg glad for at orkesteret skulle nå færgen 17.35. Jeg havde ikke holdt til en ½ time mere.

Når det er sagt, gør ildsjælene et fantastisk godt forsøg på, at skabe et sted med kvalitetsmusik og det er al ære værd på denne ø når vinteren nærmer sig og de fleste tilsyneladende går i hi. Det er svært for dem, der gerne vil skabe noget efter 1. september, at overleve. Det er rigtig ærgerligt. Men tak for endnu et herligt arrangement.

Jeg hørte i min øresnegl, at Havkatten står for et super interessant og dejligt indslag med middag den 17. november. Det er først til Mølle for der er begrænsede pladser.

Når det er sagt, har jeg ikke udrettet meget i dag. Er fortsat bidt af et galt puslespild og hjemlige sysler med gode bøger og stilleleg. Jeg er blevet “gammel” på den måde, at jeg ikke længere er god til at få for meget uorden i mine cirkler og trives fantastisk i min egen tumerum. Det giver mindelser til familiens gamle, som jeg engang ikke rigtig forstod – det gør jeg nu.

Vejret bider lidt i næsen, når den kommer udenfor døren, men i betragtning af at det er november, skal jeg ikke klage. Træerne er endnu ikke helt nøgne, græsset er grønt og flere steder er der fortsat smukke blomster at kigge på.

Sover igen til lyset vækker mig og glædes over hverdagen.