Tags

, , , ,

Vi klarede næsten 3 timer ved stranden inkl. frem og tilbage.

Så er der dømt Voksentid, som Molly plejer at sige. Og det skal blive rart, at stene lidt i sofaen før jeg falder om i min seng. Den unge sover max 10 timer når det går højt og det vil sige til kl. 0.5 om morgenen og vågner ofte før. Det vil sige der går op til 3-4 timer før der er lys hos naboen og jeg har ikke stor fantasi til, hvad man laver i mørket på den tid af døgnet. Udover Ramasjang. Jeg går til bekendelse og er blevet bruger af det program om morgenen. Så sidder han selv søvndrukken og putter sig hos en i sofaen og glor tv. Det er super hyggeligt, især når jeg husker mig selv på, at her overhovedet ikke foregår noget i de her dage, hvor den lille bandit ikke sætter dagsordenen.

På den anden side, bliver man ikke spor frustreret, for det er af talt med mig selv og så kan jeg rigtig nyde ham. I dag blev det til en lang tur til stranden. Han gik selv og skubbede sin klapvogn en stor del af vejen. Frydede sig med at kaste sten i vandet og spise madpakke på en omvendt robåd. “Det er sjovt”, siger han. Han siger det samme når han laver ulykker.

Siden oktober, har han lært mange nye ord og taler faktisk fint. Utroligt hvad der kan ske på en måned.

I morgen kommer der heldigvis gæster til formiddagskaffe. Det skal blive ganske rart, at snakke voksensnak  efter en uge uden kommunikation. For lidt og for meget er begge dele forkert.

Solen har vist sig hele dagen og på trods af, at det har været ganske koldt, var det lunt at gå og varme sig lidt i strålerne. Klimaet er nok lidt af lave med masser af blomster og frugter på træerne endnu.

Fuglene samler sig herovre. der er ikke tale om sort sol, men næsten. Nogle af de store sværme er her vist nok blot for at spise frokost, inden de tager tilbage til Vadehavsområdet. Store flokke af svarer duver fredeligt ude på havet i nærheden af småøer og holme og ofte kommer en stor rovfugl svævende hen over de irgrønne marker. En due har måttet lade livet i min have. Og edderkopperne får navne og tjekkes hver morgen når vi står op.