Tags

, ,

Søbykirke får malet sit kirketårn og der lægges gran på gravene.

Man mærker, at julen nærmer sig. Graverne har travlt på kirkegården, der skal lægges gran før første søndag i advent, har jeg forstået. Kirketårnet hvidtes og alle de flotte stengærde rundt om kirkerne har fået sig en tur, har jeg bemærket. Den tidligere graver gav en hånd med, men havde tid til at snakke og fortælle lidt. Det var bidende koldt, syntes jeg og var glad for, at det ikke var mig der skulle gå rundt med bare hænder og klippe gran.

En nabokone lavede smukke kranse og pyntepuder udenfor kirken og jeg fik tag i en smuk pude til forældrenes grav. Den kan familien få med hjem. Det er efterhånden sjældent jeg får anledning til selv at besøge stedet.

Turen til Søby efter brød foregik i dag i en fin ny bus, der i øjeblikket er på prøve. Og har jeg forstået det korrekt, er det muligvis en forløber for kommende elbusser.

Nu er mine nye gæster ankommet og vi har vanen tro, været rundt omkring fyret og de små veje til og fra, så vandet til begge sider rigtig kunne beundres. De kommende dage, vil jeg derfor være fuldt beskæftiget som guide igen.