Tags

, , , ,

Sommerlyst hvor er det sejt. kreativt, modigt og vidunderligt.

Så drog min søde familie afsted og jeg skal lige vende mig til alenheden. Skønt jeg er single og trives godt i mine egne cirkler, gik det forbavsende godt, at være 5 store personligheder under samme tag med èt bad og toilet. Godt klaret alle sammen.

Jeg drog til Sommerlyst for at snuse til tiden omkring 60-70 (formoder jeg). Da blev skørterne svinget i den store dansesal, par har sikkert stået og kysset under månen nede ved stranden og i parken har man spadseret forelsket og måske lovet rivalen et par på tuden.

Det er så sejt, at kaste sig ud i genoplivningsforsøget. Håber det går godt. Jeg kan lige se busser fulde af glade nytårsgæster i gala, som svinger sig under lysekronerne og spiser af en bufe ved hvide duge og nypudsede kanelabre. Bliver kørt tilbage til de bookede hotelværelser kl. 0.2 når champagnen og fyrværkeriet og den sidste vals er overstået. Vintergæster, dem skal vi have flere af. Jeg kommer helt sikkert. Eller de kommende juletræsballer for børn og voksne med træ til loftet. Vild med Dans mindst en lørdag om måneden. Argentinsk Tango og cubansk salsa. Det bliver så fedt.

I dag var der så afsked med familien. Skønt at grine og drille sine søskende over en gang 500-hundrede. Nyde at give dem smagsprøver på “min” dejlige ø-oplevelse. De fik syn for sagen i morges. Pludselig bankende det på døren og den sødeste dame trådte ind og ville bare lige fortælle mig, at hun vidste et sted hvor jeg måske skulle søge den lejebolig, jeg drømte om. Hun havde læst avisen i morgen – det havde jeg ikke – og fundet frem til mig. Det er så rørende og lige præcis så venlige og hjælpsomme ærøboerne er. Jeg blev så overrasket, at jeg ikke ved, om jeg fik takket pænt nok for omsorgen. Det er hermed gjort.

Skønt Sommerlyst ikke helt er genopstået af ruinerne, var her charme og gå på mod i alle hjørner.