Tags

, , , ,

Den gamle Købmandsgård er næsten blevet mit stamsted.

DSB mister passagerer. Det ser ud til at ære den samme salami og udsultningsmetode, som er anvendt senest på Post Danmark, nu Post Nord. Først forhøjer man priserne, så nedsætter man servicen. Så forhøjer man priserne igen og så falder service på ny. Til sidst er folk så sure på “væsenet”, at de nærmest selv beder om at få det nedlagt eller finder alternative løsninger. Løsninger som ikke er godt for miljøet og fremtiden og som når “væsenet” er nedlagt igen fordyres.

Man indopererer såkaldt sundhedsudstyr i menneskekroppe, uden at kende konsekvenser og fatale bivirkninger. Smadrer godtroende og prisgivne syge menneskers livskvalitet og trækker iskoldt på skulderen bagefter. For mig har medicinalindustrien altid været ligeså grådig, grisk og farlig som våbenindustri og de blodspor de trækker efter sig er grusomme og grumme.

Nyheder kan faktisk være håbefulde, inspirerende og tankevækkende. dem er der bare ikke mange af i den daglige dosis, vi manipuleres til at se verden igennem.

Jeg forsøgte ellers hele dagen at lukke ørene og arbejdede ihærdigt ved computeren i 6 stive timer, for at læse og kommentere et manuskript. Til sidst var mine hænder så isnende kolde, at jeg måtte stoppe og holde en pause. Den brugte jeg til at lave en gammeldags omgang æbleflæsk. Der burde være til to dage. Skamfuldt må jeg meddele, at det er der bestemt ikke. Hold nu op hvor det smagte godt. Jeg begynder at kunne bruge v. hånd igen, men den ene finger er følelsesløs indtil jeg rammer spidsen på en bestemt måde. AV! Derfor skriver jeg med et underligt fingersystem for tiden.

Isnende koldt er det udenfor og vasketøjet blev næsten stift af at blafre i vinden, men det dufter skønt. Utroligt hvor timerne, dagen og ugerne forsvinder som dug for en sol.