Tags

, , , ,

Det er et koldt land vi lever i. Specielt hvis man er sat udenfor døren.

Nu nøjes vi ikke i Danmark med at sætte folk udenfor døren. Nej vi sætter dem på en øde ø, hvis vi synes de har den forkerte farve eller religion og har måttet flygte fra krig, rædsler og sult. At alle mennesker er lige og frie og meget mere, som vi har stående i vores Grundlov og de menneskerettigheder, som skulle forhindre en gentagelse af de grusomheder der blev begået op til og under 2. verdenskrig. Alt det smuldrer og vi lader vores politikere beslutte, at nogle af vores medmennesker deporteres ud af landet til den nød og dø som de er flygtet fra og medens de venter på at deres dødsdom eksekveres kan de deporteres til en øde ø i det danske samfund.

Hold nu op, jeg føler mig fysisk dårlig og har trang til at kaste op. Ved I hvad vi kan ikke vente længere med det oprør, der skal gøre det muligt at smide de politikere der i dag feder den på Christiansborg ud af vagten. Gerne for mig, kan de prøve et ophold på en øde ø.

De unge strejker nu og de siger STOP til ødelæggelse af vores jord. Så dejligt, at se, at der er krummer i ungerne. Lad os følge dem og stå ved siden af dem og lave et ægte paradigmeskifte, som er nej til den miljøødelæggelse, der sker og nej til den menneskeødelæggelse derogså  sker i det ødelagte klimas kølvand. Lad os Ikke blot stå på rådhuspladserne, lad os lave menneskebarriere ved udskibning af de stakler som skal deporteres. Lad os stå hånd i hånd og forhindre buldozerne i at rive gode sunde boliger ned fordi man har vedtaget en sindssyg gettoplan. Vi kan passende bede om at buldozerne begynder deres arbejde i gettoerne i whiskybæltet  og det parallelsamfund som trives der.

Vi må stå der hver dag fra nu af og til valget. det må og skal få en ende. Vi vil have politikere der ønsker at gøre op med uretfærdighed, ufred, splittelse og ødelæggelser. Vis skal sætte nye mål, have nye håb og handle værdigt og stærkt.