Tags

, , , , ,

50 fra Ærø og 500 i Svendborg. det var en stor glæde, at deltage i den smukke manifestation.

Når talerne kommer fra hjertet og dem der har ordet og kender skoene der trykker, kan det næsten ikke blive stærkere og smukkere. Her var ingen galpen og tomme tøndre som buldrer. Her mærkede man hjerteblodet rulle, medmenneskeligheden varme og ønsket om stop for indvandrefjendshed og modstanden mod at skabe splid i vores samfund og hakke på syndbukke, uanset om de er fattige, syge, gamle eller muslimer. Det bliver ikke den sidste demonstration, og politikerne bærer et stort ansvar for, at lytte godt efter og ikke skabe fundamentet for den samme vold og afmagt, vrede og had som i Frankrig. Lad os fortsætte bestræbelserne på at få demokratiet tilbage og sparke taburetterne væk under levebrødspolitikere og deres rygklappere. Nu skal ægte mennesker til fadet.

Jeg var helt oppe at ringe af glæde over de gode mennesker som delte denne oplevelse med mig. I er så seje og jeg var så stolt af Ærøboerne.

Nå! Dagens opgaver kaldte. Jeg måtte til Marstal og købe mad, køleskabet rungede af tomhed. det rådede Super Brugsen heldigvis bod på og så smuttede jeg lige ind i en nice tøjbutik og fandt mig en hue, der ikke glider op over ørene. Og tænk engang, ved det smukkeste bord blev jeg budt på frokost og fik et glad tiltrængt koldt vand. Jamen det var da mageløst og en skøn ide.

tak for mad. Det var dejligt ikke, at skulle køre hjem på tom mave.

Os så måtte jeg lytte til endnu en fortvivlet mand og far, som har opgivet at få kone og børn til DK. Nu beslutter han at rejse udenlands for skilles fra sin familie vil han ikke. En veluddannet og pæredansk mand. hvordan fa… er det dog vore medborgere bliver behandlet. FØJ!