Tags

, , ,

Den smukke og aktive Gamle Købmandsgård i Ærøskøbing under forvandling.

Pulsen, hjerteslaget i Ærøskøbing`s midte er og bliver Den Gamle Købmandsgård. Vil jeg varmes såvel indvendig som udvendig smutter jeg ind i den skønne og hyggelige “krostue”. Her kan man nyde bryllupsgæster hygge sig med frokost og middag. Lokale som ligge skal have en god kop kaffe og som har pcèn underarmen, så de ikke går glip af et stykke arbejde. Lokale veninder som hygger og snakker. Mennesker som kommer og går for at købe lækre julegaver. Råvarerne er gode og maden lækker. Betjeningen så søde, at jeg næsten betragter dem som mine venner. Det er som, at træde ind i sin dagligstue og nikke glad til højre og venstre. Seneste gæst sendt med bussen hjem og jeg kan trække vejret frit og være mig selv i mine egne sære snirkler et øjeblik.

Der småpakkes, gøres lidt rent hist og pist. Det er svært at komme i gang sådan for alvor. Vil helst ikke rigtig tage tyren ved hornene, på den anden side er beslutningen nu truffet og det ene ben allerede på vej i en helt anden retning. Hvad skal jeg trøste mig selv med, eller stille op som nye mål for 2019? Ikke helt enig, men det skyldes i høj grad min dovenskab. Der er kommet en vis træghed ind i billedet, måske lidt ø-bo mentalitet.

Og hvad sker der så lige med antallet af læsere på bloggen. Der er mere end 360 læsere på en dag. Går den amerikanske spiontjeneste juleamok og hvem er Hongkong SAR. Dem har jeg ikke tidligere stødt på. De andre lande som jeg kan se har læsere på bloggen matcher meget godt antallet af de venner og bekendte jeg har ude i verden – bortset fra USA. Hvor der dog er få, men trofaste læsere. Men over 100 – det kan vist ikke passe. Så skulle hel det danske samfund derovre have koblet sig på, men mon dog? Og Trump himself er det næppe.

Julekalendermystik.