Tags

, , ,

Skål fra min bedste nytårsaften ever.

I år skal jeg være alene – selvvalgt – nytårsaften, men i sidste øjeblik besluttede jeg at suse i teater og se: Livet- hvor svært kan det være?. Et dejligt stykke med bobler og kransekage.

Men jeg blev ganske forskrækket over turen til byen og kontrasterne til Ærø stod igen klart for mig. På Ærø sidder folk ikke i bussen med ledninger ud af ørene og lommerne og har tabt hovedet ned på brystet. Nej, de taler sammen. Hilser goddag og smiler eller nikker. Af og til bliver det en rigtig sludder. I S-toget rejser zombier med stenansigter og på fortovene går folk ind i hinanden fordi de glor ned i deres skærm.

Og hvor jeg dog ser snavset. Alle fortovsfliser er fyldt med tyggegummiklatter, skraldespandene bugner og flyder over. Det blæser med skidt, plastik og papir. Og så lugter der af friture, dårlig luft og udstødning. Jeg savner den friske lufte, den smukke himmel og de  rene landeveje og fortove i de små byer.

Jeg savner det nærværd jeg oplevede og så landede jeg til Dronningens Nytårstale og HURRA, hvor var den god. Den passede så godt på det der sker. Og kunne vi ikke sammen beslutte, at være rigtig ordentlige og nærværende i det nye år.

Ville finde et nytårsbillede, men havde kun det gamle her fra 2012. Min bedste nytårsaften ever. Jeg fik lov at gøre mig smuk og befinde mig i smukke omgivelser. Spise lækker mad og drikke bobler og allerbedst danse hele natten.

Ved hjemkomsten her i aften holdt brandbilerne her. En raket var fløjet ind på en altan og lavet ildebrand. Der var ingen hjemme, så det tog fat i en fart. Brandfolkene var dog effektive og fik det slukket i en fart. Nu vil jeg tænde for aftensmaden og hygge med TV. det er ikke ofte det sker.

Godaften til jer alle.